Eleştiri

Felipe Melo….

Türkiye Liginde gelmiş geçiş en sevmediğim şahıstır…

Kendi takım arkadaşlarına yaptıkları:

* Riera’yı odaya kilitleyip kavga etmesi

*Sabri’ye takım kaptanına laflar söyleyip küfürler etmesi vs.

Futbol’unu bırakıp sosyal medyadan bir takım laflar söylemesi .

melo-tweet

Futbolcumusun nesin sen arkadaş ya.. Melo değilmi köpek taklidi yapan kendisi değilmi yerlere yatıp köpek gibi gezen..Neyin kişiliği neyin taklidi ..adama gülerler..

……………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………..

Raul Meireles….

Fenerbahçe‘ye gelmeden önce ligde hiç kırmızı kart görmeyen bir futbolcu buraya geldiğinden beri ceza almaktan sakatlanmaktan başka bir şey yapmıyor.Takımını hep yalnız bırakmak ne kadar ayıptır vede ortada hiç birşey yokken futbol dışı olaylarla

Buraya top oynamadan para kazanmaya gelmiş anlaşılan.

meireles

meireles

………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………

Halis Özkahya….

Hakem?

Neden her olaylı maçtan sonra bu hakem demek dilim varmıyor bu kişi ortaya çıkıyor.Reklamın iyisi kötüsü olmaz mıdır bunun felsefesi hayat görüşü.Ve de neden her bu olaylı maçlarda bi tarafta kesin Galatasaray diğer tarafta da Fenerbahçe oluyor.

Halis Özkahya‘ya iyi hakemdir diyen saçmalar bu kişiye hakemdir diyen diğer hakemlere haksızlık eder.

Bırak şu düdüğü artık öttürme almadın mı daha hevesini beceremiyorsun arkadaşım çek git bırak .

halis özkahya

olaylı hakem

……………………………………………………………..

……………………………………………………………..

İbrahim Hacıosmanoğlu….

Trabzonspor başkanı olan Hacıosmanoğlu geldiği ilk günden beri spor camiasında en çok konuşan her yere katılan her uzatılan mikrofona birşeyler söyleyen birisidir.Tarzı hareketleri konuşmaları mimikleri hiç ama hiç futbol camiasına yakışmıyor.

Ben Trabzonspor haklarını savunmaya geldim diyip her fırsatta şampiyonluğumuzu verin kupamızı verin bizim 4 şampiyonluğumuzu yediler gibi sözler söyleyip tekrar tekrar gündem yaratıp durmakta.
Halk arasında mafya ya bu adam baksanıza yüzüne hareketlerine , ne iş yapar mesleği nedir ? ne mesleği olucak adam mafya diyen millet etrafta bir hayli fazla. Doğruluk payı varmıdır bilmem!

Aziz Yıldırım ile arasında ne vardır özel olarak bilmem ama ortamı geren her fırsatta Aziz Yıldırıma laf atmadan duramayan küçük bir çocuk gibi laflar söyleyen Hacıosmanoğlu, birde karşısında bu bütün laflara rağmen hiç bir cevap vermeyen susma hakkını kullanan Aziz Yıldırım.

Herkes biliyorki şike süreci Fenerbahçelik bir olay değil Aziz Yıldırımlık bir olaydı ve Fenerbahçe şike yapmadı.Uefa bu süreçte kandırıldı.

Ama hala Trabzon başkanı kupamı verin şampiyonluğumu verin bana diyip herseferin de al sana kupa cevabı verilmesine rağmen , siz Fenerbahçeyi haklı bulun ama Uefa haksız buldu diyerek sözlerine hep devam etmekte.elestiri

Ama unutuyorki futbolda hiç bir zaman geçmiş yoktur dün yoktur her zaman yarın vardır ilerisi vardır .Sen bu sene şampiyon olmaya bak bidahaki sene şampiyon olmaya bak.Ne yazıkki bu zihniyetler olduktan sonra çok zor bir futbolcunun tamamen futbola konsantre olması !!!

………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………..

Ünal Aysal…..

Neredeyse bütün Galatasaray‘lıların sesi gibi olucam.

Sen İmparator Fatih Terim‘i üst üste 2 yıl şampiyon yapıp Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynatıp ve yine Şampiyonluk parolasıyla lige başlayıp hiç bir neden yokken gönderirsen sonra oturduğun o koltuk sallanır ve tepkileri üzerine çekersin.

Kurumsal bir yapı diye başkan oldun ve duygudan uzak oldun.2-3 mağlubiyetten sonrada heyecanımı kaybettim diyemezsin .

unal aysalRica minnetle Mancini’yi getiriyosun milletin ağzına bal çalıyorsun .Yanlış yapıyorsun Ünal Aysal Burada ayaklar futbol oynamaz yürekler oynar.

Yorum bırakın